Tojásos májszelet


Tojásos májszelet

Hozzávalók:

- 50 dkg csirkemáj

- 6 főtt tojás

- 6 nyers tojás

- 1 hagyma

- 3 gerezd fokhagyma

- friss petrezselyemzöld

- só, bors ízlés szerint

- zsír

Elkészítése:

A májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük, és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vagdossuk és belekeverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. A nyers tojásokat felverjük, fűszerezzük és ráöntjük a májas keverékre. Kizsírozott sütőformába öntjük a keveréket és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Tetszett a cikk?

 

SzínesVilága cikk ajánló

További magazin cikkek »

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »